Officieel: Zomerse Volvo pop-up showroom in Knokke (2019)

Officieel: Zomerse Volvo pop-up showroom in Knokke (2019)Na Nieuwpoort vorig jaar trekt Volvo Car Belux opnieuw naar de Belgische Kust, deze keer richting Knokke met ondermeer de XC40, XC60 én S60 Polestar Engineered.

Vakantiegangers, wandelaars en lokale inwoners kunnen deze zomer de nieuwste Volvo-modellen ontdekken in een ongewone omgeving, namelijk in de gezellige pop-up op de zeedijk (Zeedijk – Het Zoute 498) van Knokke. Open van 13 juli tot 1 september en dit elke dag van 11 tot 17 uur. Vorig jaar trok de Volvo pop-up naar Nieuwpoort.

In een unieke Scandinavische sfeer – die overigens eigen is aan de Volvo verdelers – kan je ondermeer de XC40 SUV (Europese Auto van het Jaar) en XC60 SUV bestsellers van dichtbij bekijken, voor het eerst maakt ook de strakke S60 Berline zijn opwachting in sportieve Polestar Engineered uitvoering.

Die Volvo S60 Polestar Engineered gaat verder op de T8 Twin Engine plug-in hybridemotorisatie en doet het met 405 pk, 19” (of 21”) lichtmetalen velgen, 660W Harman Kardon audiosysteem, gouden Brembo remschijven, Polestar logo’s rondom en een specifieke (lees: meer dynamische/sportieve) afstelling van het onderstel, automaat en stuurgevoel. De beperkte CO2 uitstoot (48 g/km) en zuiver elektrisch rijbereik (44 à 53 km) blijven gewoon op post. De jouwe vanaf 65.550 euro!

Lees hier onze rijtest met de Volvo XC40 SUV!
Lees hier onze rijtest met de Volvo XC60 SUV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...