Autosalon Brussel 2019 live: Suzuki (Paleis 3)

Autosalon Brussel 2019 live: Suzuki (Paleis 3)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Suzuki op het Autosalon van Brussel 2019

Suzuki verwelkomt de vele bezoekers van het Autosalon opnieuw in het Tokyo By Night thema waar ze (samen met de een resem manga girls) van dichtbij kennis kunnen maken met de vernieuwde Vitara (zonder diesels!) en blitse Swift Sport (én zijn voorganger uit ver vervlogen tijden!). Naast de Ignis, Swift 4×4 en Baleno genereert de Kintec Yellow (zeg gerust fluogeel) Jimny (soft)offroader de nodige aandacht in Paleis 3, op onverharde ondergrond komen zijn vele kwaliteiten pas écht naar boven. Value for money voor wie die G-Klasse of Wrangler wat financieel te hoog gegrepen is…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...