Belgische prijs Jeep Wrangler (2018): vanaf 45.500 euro!

Belgische prijs Jeep Wrangler (2018): vanaf 45.500 euro!Na de onthulling van de nieuwe Jeep Wrangler in Amerika maakt de legendarische offroader zich klaar voor een Europese lancering in het najaar.

SUV’s mogen dan vandaag de dag voornamelijk populair zijn in hun stedelijke crossover uitvoeringen, wie écht op avontuur wil gaan zoekt best een volwaardige terreinkampioen. De Jeep Wrangler behoort sowieso tot die laatste groep én de vierde generatie Wrangler biedt comfort en een degelijk rijgedrag voor iedere omstandigheid.

Designmatig blijft de nieuweling trouw aan het traditionele (hoekige) lijnenspel van de vorige generaties Wrangler en staat standaard op 17″ velgen. In de kleurboek staan er tien mogelijkheden, met klinkende namen zoals Firecracker Red, Billet Silver Metallic, Bright White, Granite Crystal Metallic, Hellayella, Ocean Blue, Punk’n Metallic, Mojito en Sting Gray.

Opnieuw zijn er bij de Jeep Wrangler diverse dakcombinaties beschikbaar om nog meer openluchtvrijheid te verzekeren. Zo is er het Sky-dak met elektrische bediening waarbij je het stoffen dak over de volledige lengte kan openen. Daarnaast is er ook een Sunrider kap en de lichtere Freedom Top beschikbaar!

Binnenin krijgen we een moderne touch met ondermeer een digitale boordcomputer, hightech (7″ of 8,4″) infotainmentsysteem (inclusief Android Auto en Apple CarPlay), verwarmbare voorzetels en een stuurwiel met handige functietoetsen, het interieur blijft bovendien volledig wasbaar!

Het motorgamma voor de Jeep Wrangler bestaat uit twee nieuwe krachtbronnen: de 2.2-liter MultiJet II turbodiesel (200 pk / 450 Nm) en de 2.0-liter turbobenzinemotor (272 pk / 400 Nm). Beiden zijn gekoppeld aan een achttrapsautomaat en vierwielaandrijving!

Dd nieuwe Wrangler biedt zelfs keuze tussen twee vierwielaandrijvingen: Command-Trac is voorzien op de uitvoeringen Sport en Sahara, terwijl Rock-Trac standaard wordt aangeboden op de Rubicon-versie, het meest robuuste model voor zwaar terreinwerk!

Om kritieke onderdelen zoals de brandstoftank, de transferbak en het oliecarter van de 8-traps automaat (standaard!) te beschermen tijdens terreinritten gebruikt de Wrangler vier bodemplaten en stangen. De Wrangler blijft bovendien trouw aan de beproefde configuratie met vijfpuntsophanging en moet zowel op onverharde ondergrond als asfalt uitmuntend presteren met het nodige comfort.

Vanaf september 2018 is de Wrangler in Europa verkrijgbaar in een Sport, Sahara of Rubicon uitvoering met elk hun specifieke details en in een twee- of vierdeursconfiguratie. Sahara-modellen kunnen worden uitgerust met het exclusieve Overland-pakket (18″ velgen, lederen interieur, unieke accenten, …).

Belgische vanafprijs Jeep Wrangler (2018)
Wrangler – 2.2 CRD – Sport – vanaf 45.500 euro
Wrangler – 2.2 CRD – Sahara – vanaf 52.200 euro
Wrangler – 2.2 CRD – Rubicon – vanaf 52.200 euro

Wrangler – 2.0T – Sahara – vanaf 52.200 euro
Wrangler – 2.0T – Rubicon – vanaf 52.200 euro

Wrangler Unlimited – 2.2 CRD – Sport – vanaf 49.200 euro
Wrangler Unlimited – 2.2 CRD – Sahara – vanaf 55.900 euro
Wrangler Unlimited – 2.2 CRD – Rubicon – vanaf 55.900 euro

Wrangler Unlimited – 2.0T – Sahara – vanaf 55.900 euro
Wrangler Unlimited – 2.0T – Rubicon – vanaf 55.900 euro

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...