Poll: Car of the Year 2019

Poll: Car of the Year 2019Wie volgt de Volvo XC40 op als dé Europese Car of the Year 2019?

Aan een razendsnel tempo lanceren autoconstructeurs diverse modellen/uitvoeringen waardoor je soms het bos niet meer door de bomen ziet. Gelukkig is er nog de Car of the Year verkiezing (COTY in de volksmond) die jaarlijks dé auto van (voorbije) jaar verkiest, een titel die marketingtechnisch gezien sowieso goud waard is. In het verleden werden zo de Volvo XC40, Peugeot 3008, Opel Astra, Volkswagen Passat, Peugeot 308, Volkswagen Golf, Opel Ampera, Nissan Leaf en Volkswagen Polo verkozen, nu zoeken ze een nieuwe waardige titeldrager!

Een internationale jury van professionele autojournalisten – met twee Belgen – bracht de longlist van 33 stuks tot een shortlist van 7 kanshebbers na intensief getest in Denemarken. Op de vooravond van het Autosalon van Genève (begin maart) zal de winnaar bekend gemaakt worden, intussen zijn we benieuwd wie volgens jullie dé aanwezen keuze is!

Car of the Year 2019

View Results

Laden ... Laden ...

Poll: Car of the Year 2019

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...