Poll: Car of the Year 2018

Poll: Car of the Year 2018De Stelvio, A8, 5-Reeks, C3 Aircross, Stinger, Prius, Ibiza of XC40. Wie kroont zich tot auto van 2018?

In België kijken we voornamelijk uit naar de VAB Gezinswagen van het Jaar verkiezing, op de vooravond van het Autosalon van Genève wordt traditiegetrouw de Car of the Year verkiezing gehouden. En dan specifiek de proclamatie want de 60-koppige jury van autojournalisten uit diverse landen hebben deze shortlist aan wagens reeds aan de tand gevoeld, België is vertegenwoordigd door Tony Verhelle (Autogids) en Stéphane Lémeret (Auto Trends).

Op maandag 5 maart weten we wie de Peugeot 3008 mag opvolgen als Car of the Year. De kanshebbers zijn niet van de minste terwijl de Audi A8 limousine, BMW 5-Reeks berline en Alfa Romeo Stelvio misschien wel de duurste zijn. De meest blitse is hoe dan ook de Kia Stinger terwijl de Citroen C3 Aircross de jury probeert te overhalen met zijn funky vormgeving. Iets wat ook gezegd kan worden omtrent de Volvo XC40 terwijl de Seat Ibiza volwassener dan ooit voor de dag komt. De nieuwe Toyota Prius trekt de kaart inzake milieuvriendelijke zuinigheid.

Dé uiteindelijke winnaar op voorhand voorspellen is behoorlijk moeilijk, zo won vorig jaar de 3008 terwijl iedereen dacht dat de Alfa Romeo Giulia ging winnen. Maar wie mag voor jou door het leven als “Car of the Year 2018”?

Car of the Year 2018

View Results

Laden ... Laden ...

Poll: Car of the Year 2018

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...