Tesla opent elfde Belgisch Superchargerstation in Brugge

Tesla opent elfde Belgisch Superchargerstation in BruggeSupersnel je Tesla opladen kan vanaf nu bij Hotel Best Western Brugge.

Dankzij een steeds breder gamma aan elektrische wagens moeten overheid, privé-partners en autoconstructeurs ook voldoende laadinfrastructuur voorzien. Tesla heeft daarvoor een netwerk van Supercharger laadstations in de buurt van strategische snelweglocaties doorheen Europa, in België zitten we intussen aan elf stuks! De nieuwste Supercharger staat met acht laadpunten in het historische Brugge nabij het Hotel Best Western Brugge. Voor doorreizend verkeer tussen Groot-Brittanië en Brussel een interessante tussenstop om de Model S of Model X van voldoende rijbereik te voorzien!

In België zijn er reeds Superchargers in Aalst, Aartselaar, Antwerpen, Arlon, Heusden-Zolder, Kortrijk, Lokeren, Machelen, Nijvel en Verviers. De Tesla Superchargers zijn te vinden op plaatsen waar ook andere voorzieningen zijn zoals (snelweg)restaurants, hotels, winkelcentra of WiFi hotspots.

Naast Superchargers zijn er in in de Benelux al meer dan 195 Destination Charging locaties. Deze opladers bevinden zich op plaatsen waar je iets langer zak verblijven zoals hotels en restaurants in het stadscentrum, maar ook skiresorts en winkelcentra.

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X P100D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 100D!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...