Tesla opent nieuwe Tesla Supercharger in Heusden-Zolder

Vierde Belgische Tesla Supercharger staat in DiegemGoed nieuws voor de Limburgse Tesla rijders, de zesde Belgische Supercharger staat vanaf vandaag in Heusden-Zolder.

De Tesla Superchargers kan je terugvinden op strategische locaties, zoals drukke (autosnel)wegen en verkeersaders, doorheen héél Europa (en daarbuiten). Aan deze laadstations kan je jouw Model S of Model X aan een gezegende snelheid opladen, in optimale omstandigheden kan je op een half uurtje al 400 km rijbereik verkrijgen.

Na Gent, Diegem, Aartselaar, Nijvel en Aarlen komt het zesde Belgische Supercharger laadnetwerk in Lummen (Heusden-Zolder) met twaalf laadstations. Dat is meer als de andere locaties die het moeten stellen met slechts 8 stuks! Nog in 2017 voorziet Tesla extra Supercharger laadlocaties in Gent, Doornik, Brugge, Antwerpen en Luik.

Nieuwe Tesla eigenaars moeten vanaf heden voor een deel van hun Supercharger verbruik betalen, de huidige Model S en Model X‘en zijn nog steeds welkom voor gratis stroom bij Kerfs Truckstop op de de Industrieweg 3-9 te Heusden-Zolder.

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S P90D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X SUV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...