Video: CarWow test de nieuwe Mercedes A-Klasse (2018)

Video: CarWow test de nieuwe Mercedes A-Klasse (2018)Hey Mercedes!

Daar waar normaliter het vlaggenschip uit Stuttgart – lees: de S-Klasse en derivaten – de eer en het genoegen krijgen om vooruitstrevende technologieën te lanceren voorziet Mercedes zowaar de nieuwe benjamin (callsign W1777) van de nodige nieuwigheden/goodies op vlak van technologie, veiligheid en rijhulpmiddelen.

Op vlak van design volgt de nieuwe A-Klasse de frisse looks & feel van zijn voorganger in een moderne vorm, binnenin maakt hij écht indruk met zijn hoogwaardige afwerkingskwaliteit en het hightech infotainmentsysteem. Dat bestaat (in de beste configuratie) uit twee 10″ schermen die bijna naadloos overgaan in elkaar!

Nog indrukwekkender is de digitale MBUX architectuur die zowaar gezegend is met AI technologie die je handelingen analyseert en daaruit leert. Commando’s kan je eenvoudigweg ook lanceren door middel van Hey Mercedes te zeggen, mooi in analogie met Hey Siri (Apple) en Hey Alexa (Amazon).

Vanaf net geen 25.000 euro kan je reeds een nieuwe Mercedes A-Klasse bestellen, tegen mei moeten de eerste leveringen voet zetten op Belgische grond. Bij de marktlancering voorziet Das Haus een A180d, A200 en A250, op termijn volgen er nog een resem andere motoren én uiteraard ook opnieuw een CLA, GLA en B-Klasse afgeleide!

En nog meer rij-ervaringen met de nieuwe A-Klasse:Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...