Preview: interieur nieuwe Mercedes A-Klasse (2018)

Preview: interieur nieuwe Mercedes A-Klasse (2018) W177De aankomende Mercedes A-Klasse krijgt een hoogwaardig en veelbelovend interieur mee!

Begin 2018 zal Mercedes een nieuwe generatie A-Klasse onthullen die een vervolg moet bieden aan het succesverhaal – en stevige verjongingskuur – voor de Duitse premiumconstructeur uit Stuttgart. Logischerwijs zal die beter zijn op alle vlakken maar met de eerste interieurbeelden die Mercedes reeds vrijgaf zien we dat de A-Klasse sterk geïnspireerd wordt door de hogere modellen zoals de E-Klasse Coupé en AMG GT C!

Geen analoge tellers maar brede hightech schermen voor zowel de telemetrie als infotainment zoals de nieuwe E-Klasse en S-Klasse reeds doen. Mercedes gelooft niet zo sterk in aanraakgevoelige schermen gezien de onvermijdbare (vuile) vingervlekken, daarom blijven ze trouw aan hun centrale controller (mét touchpad), stembesturing en (veel) functietoetsen op het stuurwiel. Daarmee kan je zelfs swipen!

Op het ruimtegevoel van de huidige A-Klasse was er ietwat kritiek maar Mercedes beloofde er werk van te maken, de bagageruimte is alvast 20 cm breder en biedt 370 liter bagage (+ 29 liter).

Meer info omtrent de nieuwe Mercedes A-Klasse volgt in de komende weken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...