Autosalon Brussel 2018 live: Porsche (Paleis 12)

Autosalon Brussel 2018 live: Porsche (Paleis 12)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Porsche op het Autosalon van Brussel!

De rationalisering van het Porsche gamma gaat nog steeds zijn gang aan een stevig tempo. Zo gaan we van hardcore sportwagens zoals de 911 GT2 RS en de speelse 718 Cayman GTS of Carrera T (beiden Europese premières) tot de praktische Panamera Sport Turismo en familiale Cayenne SUV. Indien gewenst te verkrijgen met een 550 pk sterke V8 in het vooronder, wie het iets groener ziet gaat ongetwijfeld voor de 670 pk sterke Turbo S E-Hybrid met een CO2 uitstoot van minder dan 50 g/km.

Lees hier enkele recente Porsche rijtesten:

Rijtest Porsche Panamera 4S Diesel
Rijtest Porsche 718 Cayman S
Rijtest Porsche 718 Boxster
Rijtest Porsche 911 Carrera S (991.2)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...