Productie Skoda Karoq van start!

Productie Skoda Karoq van start!Met het oog op de nakende marktlancering is de productie van de Skoda Karoq van start gegaan!

Na jaren succes te boeken met de Fabia, Octavia en Superb investeerde Skoda recentelijk heel wat tijd, energie en geld in SUV’s. Na de relatief grote Kodiaq (met maximaal zeven zitplaatsen) is er nu ook een Karoq crossover opgenomen in de Skoda familie, tegen oktober zal deze stoere Tsjech vermoedelijk bij de lokale verdeler staan.

Designmatig gaat de Skoda Koraq verder op wat de vernieuwde Superb, Octavia en Kodiaq hem voordeden, al dan niet in een iets compactere – en dus meer bruikbare – vorm. Binnenin siert er heel wat technologie (Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink, Colombus infotainment), gadgets (digitaal dashboard, …), rijhulpmiddelen (parkeerhulp, Lane Assist, file-modus, Trailer Assist, …), praktisch vernuft (verschuifbare achterbank, 521 tot 1.630 liter laadvermogen, ..) en de gekende Simply Clever items die het leven zoveel gemakkelijker maken met een kleine ingreep.

De Skoda Karoq komt met vijf motorisaties, gebaseerd op het gekende TSI en TDI gamma, met een vermogen tussen de 115 pk en 190 pk. De topversies krijgen vierwielaandrijving en een automaat mee terwijl de Karoq standaard op voorwielaandrijving en een manuele zesbak rekent.

Op het Autosalon van Frankfurt haalt Skoda begin september officieel het doek van Karoq, tegen dan mogen we ook een Belgische vanafprijs verwachten!

Productie Skoda Karoq van start!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...