Trailer: Gran Turismo Sport (2017)

Trailer: Gran Turismo Sport (2016)Gran Turismo Sport zal pas volgend jaar in de winkel liggen, gelukkig direct in 4k, High Dynamic Range én met Virtual Reality ondersteuning!

Terwijl heel de wereld wacht op een volwaardige opvolger op Gran Turismo 6 ziet Sony het ietwat anders en zal eerst een Gran Turismo Sport variant lanceren. Normaliter hadden we dat deze zomer al moeten kunnen spelen, wegens problemen tijdens de ontwikkeling werd het uitgesteld tot de laatste maanden van 2016. Dat mag je nu ook al vergeten, pas begin 2017 zal de nieuwe GT beschikbaar zijn op je PlayStation (Pro) 4!

Aan de beeldkwaliteit, beschikbare wagens/circuits of gameplay zal het alvast niet liggen zo blijkt uit deze tweede trailer!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...