Officieel: Volkswagen GTI Roadster Vision Gran Turismo

Volkswagen Vision Gran Turismo GTI Roadster
Volkswagen laat haar GTI Roadster Vision GT los in de wondere wereld van Gran Turismo.

Naast een 1-op-1 schaalmodel op de Wörthersee beurs krijg je binnenkort een nieuwe Vision GT wagen in de Gran Turismo 6 racegame. De GTI Roadster Vision Gran Turismo werd specifiek met dat doel ontwikkeld net als de gelijkaardige creaties van Mercedes en BMW.

De Volkswagen GTI Roadster Vision  GT is een tweezits roadster met een agressieve carbon bodykit, een opvallende achterdiffuser en een centraal gemonteerd uitlaatsysteem. Naast de enorme strijkplank op de kofferklep kan ook niet gekeken worden, terwijl 20-inch lichtmetaal serieuze remschijven verbergen.

Onder de motorkap doet een 3.0-liter twin-turbo TSI VR6 motor de terugkeer met een vermogen van maar liefst 503 pk en 665 Nm koppel. Deze wordt gekoppeld aan een zeventraps DSG die het vermogen doorstuurt naar de vier wielen via een 4MOTION-systeem. Pret verzekerd in juni op de Playstation 3, een productiemodel met VR6 is voorlopig uitgesloten. Het op de markt brengen van de Golf R 400 is wel een bericht circulerend door de geruchtenmolen…

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...