Jeroom promoot Gran Turismo 7 met een behoorlijk unieke Golf GTI carwrap (2022)Wie nog beter doet dan Jeroom himself wint misschien zelfs deze unieke Gran Turismo 7 carwrap op zijn eigen wagen!

Aan iconische kleurschema’s voor minstens even iconische (sport)wagens geen gebrek. Denk aan het Gulf, Martini, Jagermeiser, Bastos, Alitalia of Pink Pig jasje! Met die insteek kan je in de gloednieuwe Gran Turismo 7 aan de slag met een behoorlijk uitgebreide Livery Editor. Dit zowel voor de auto’s zelf als helmen en racepakken. Dankzij de mogelijkheid om eigen bestanden/elementen te gebruiken is er bijzonder veel creatieve vrijheid aanwezig.

Om de mogelijkheden van de Livery Editor in Gran Turismo 7 (letterlijk en figuurlijk) in de verf te zetten toonde cartoonist Jeroom Snelders alvast wat er mogelijk is. Deze professionele grapjas voorzag een grijze Golf GTI van een vuurspuwende panda, adelaar, véél vogelstront, tijger, haai en een handig naslagwerk. In het verleden creëerde Jeroom al even absurde wrap voor een BMW M2 CS Racing en Tom Boonen zijn Ferrari!

Jeroom en PlayStation lanceren een wedstrijd waarmee je de knotsgekke wrap van Jeroom op jouw eigen auto kan winnen! Daarvoor moet je aan de slag in de GT7 Livery Editor en je jouw design op de sociale media delen met de #GT7LiveryCompetition hashtag.

Winnen kan gelukkig ook perfect als je geen 300 pk sterke Volkswagen Golf GTI Clubsport hebt…

Jeroom promoot Gran Turismo 7 met een behoorlijk unieke Golf GTI carwrap (2022)