Video: Sony komt met Gran Turismo Sport [PS4]

Video: Sony komt met nieuwe Gran Turismo Sport [PS4]Een volwaardige opvolger van Gran Turismo 6 is nog niet voor direct, toch brengen Sony en Polyphony Digital in 2016 Gran Turismo Sport uit!

Al lang wachten Sony spelconsole fanaten op een kwalitatieve racegame die het beste uit hun PS4 weet te halen, de laatste Gran Turismo dateert al uit december 2013. Concurrent Microsoft weet de Xbox eigenaars toch iets frequenter te plezieren met een nieuwe versie van Forza Motorsport, om die wrevel wat weg te werken wordt Gran Turismo Sport volgend jaar gelanceerd. Officieel een publieke beta maar autosportliefhebbers zullen hier sowieso wel even zoet mee zijn.

Duidelijke (officiële) communicatie ontbreekt op dit moment maar we menen te begrijpen dat er geen offline carrièremodus zal zijn in deze doorontwikkeling (“Prologue”) van GT6, online kan je ofwel je landkleuren verdedigen of je kiest je favoriete automerk waarvoor je gaat strijden. Passeren ondermeer de revue in een nietszeggende trailer: de Audi R18 Le Mans racers, Audi R8 V10, Alfa Romeo Giulia, Bugatti Vision GT Concept, Mercedes-AMG GT, Mercedes-AMG GT3, Mazda MX-5, Lamborghini Veneno, … Ontwikkelaars Sony en Polyphony Digital sloten bovendien een overeenkomst met de FIA dus verwacht heel wat accurate raceweekends en tracks. Daarnaast werd de audiobelevenis aangescherpt én kan je gebruik maken van PlayStation VR (Virtual Reality).

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...