Officieel: Renault Grand Scénic (2016)Bij de aanvang van het nieuwe schooljaar plakt Renault een prijskaartje op hun nieuwe Scénic (vanaf €21.500) en Grand Scénic (vanaf €24.600)!

Voor wie zo’n Espace net iets te groot is en de reguliere berlines / breaks niet volstaan is er een beproefde MPV terug te vinden bij Renault, namelijk de Scénic. Sinds jaar en dag dé vriend van papa en mama, naast een ruim en comfortabel interieur werd er ook veel aandacht geschonken aan een praktische inborst. Eerder dit jaar werden de Scénic en Grand Scénic volledig vernieuwd, nu maken ze zich op voor een Belgische marktlancering!

De Renault Scénic krijgt vier uitrustingsniveau’s (Life, Zen, Intens en Bose Edition) en start aan €21.500, de grotere (+ 24 cm) Grand Scénic doet het enkel met Zen, Intens en Bose Edition vanaf €24.600.

Qua motorisaties is er keuze uit twee TCe benzine’s (115 pk of 130 pk) en vijf dCi dieselversies (95 pk, 110 pk, 130 pk of 160 pk). Standaard gekoppeld aan een manuele versnellingsbak maar de topversies krijgen de efficiënte EDC automaat met dubbele koppeling mee.