Dit is de nieuwe Renault Scenic (2016)!

Dit is de nieuwe Renault Scénic (2016)!Jammer maar helaas voor Renault die de onthulling nog wat wou uitstellen maar we hebben hier effectief te maken met de gloednieuwe Scénic!

Met een eerste duidelijke foto begint de (langgerekte) onthulling van de nieuwe Scénic met een valse Franse noot, anderzijds heeft Renault nu dubbel zoveel media-aandacht gescoord. Visueel zien we een behoorlijk knappe MPV die onmiskenbaar heel wat stijlelementen deelt met de nieuwe Mégane, Talisman, Kadjar en Espace. Allemaal nieuwe Renault’s die uit de pen vloeiden van Laurens van den Acker, de getalenteerde Nederlander die ginds President of Design is.

Tot wanneer Renault de eer aan zichzelf houdt en naar buiten komt met alle technische details en meer beeldmateriaal moeten we het doen met deze enige foto, voor het interieur kan je waarschijnlijk al eens goed gaan kijken bij de Mégane en Talisman. De vierde generatie Renault Scénic staat sowieso op het Autosalon van Genève als een belangrijke wereldpremière, de hippe familieman (m/v met talent) weet alvast wat beter wat we ervan mogen verwachten.

Dit is de nieuwe Renault Scénic (2016)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...