Video: McLaren P1 als ‘daily driver’

Video: McLaren P1 als 'daily driver'Als zo’n heerlijke McLaren P1 ter beschikking hebt, waarom zou je hem dan niet elke dag rijden?

Omdat een hypercar daarvoor enerzijds niet gemaakt is, anderzijds doet een aanzienlijk kilometers het prijskaartje ook stevig oplopen en daalt een eventuele verkoopwaarde. Go Hiramatsu, een (vermogende) Japanse rechtsgeleerde, doet het toch en is bijna dagdagelijks in de weer met zijn bijzonder groene P1. Comfortabel genoeg aldus Meneer Hiramatsu voor in het drukke verkeer, tijdens het weekend zoekt hij maar al te graag het circuit op waar de échte kwaliteiten van de McLaren sterk naar boven komen.

Gezien de gelimiteerde productie van de McLaren P1 er al een tijdje op zit zal je jezelf moeten wenden tot de tweedehandsmarkt. Sporadisch verschijnt er een van de 375 gebouwde exemplaren voor een stevig prijskaartje, gelukkig is de 903 pk / 1.000 Nm sterke 3.8-liter V8 – mét hybridehulp – tot heel wat in staat!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...