Doe eens gek met je McLaren P1! [kleurrijk]

Doe eens gek met je McLaren P1! [kleurrijk]Bij de aankoop van je Britse hypercar moet je niet altijd voor grijs of zwart gaan, al moet je natuurlijk niet overdrijven…

We zagen al diverse McLaren P1’s passeren in heel uitlopende kleurstellingen. Het bekende Top Gear exemplaar – dat ook in Brugge passeerde – hield het nog bij een donkerpaarse tint, maar laatstleden zagen we ook een knappe groene en rode P1 op Spa-Francorchamps! Klant is koning, al gaan ze in China en Amerika toch wel vrij ver. Een Playmobile groene-met-gele-accenten McLaren heeft natuurlijk wel iets, al hopen we dat het hier slechts gaat om een wrap. Honkballer C.J Wilson koos dan weer voor een Cerberus Pearl liquid color waarbij de lichtinval het koetswerkkleur voornamelijk bepaalt.

Welke kleur je ook kiest, steeds neemt de turbogeblazen 3.8-liter V8 de belangrijkste taak op zich. Deze ontwikkelt namelijk een niet onaardige 916 pk en een hele hoop Newtonmeters, voldoende om ver boven de 300 km/u te knallen mocht je daarvoor voldoende asfalt weet te vinden. Op het gebied van budget zal je ongeveer een miljoen euro moeten verzamelen om verregaande gesprekken te voeren met de McLaren dealer in de Lousialaan te Brussel, al zal je ook nog wat mogen bijleggen als je een unieke kleur wilt. McLaren is van plan om 375 exemplaren te bouwen van de P1, nog een handvol zouden er beschikbaar zijn. Daarna starten ze in Woking de productie van een hardcore P1 GTR variant!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Doe eens gek met je McLaren P1! [kleurrijk]"

  1. ixke 27-10-2014 om 14:16

    die geelgroene komt vast naar hier in Brazilië ;-)))tropische groeten uit BahiaIXhttp://bahia.basix.cc

Reageer

Reactie aan het plaatsen...