Video: Chris Harris test de Ferrari LaFerrari + Porsche 918 + McLaren P1

Video: Chris Harris test de Ferrari LaFerrari + Porsche 918 + McLaren P1Onze favoriete autojournalist, Chris Harris, zet de Holy Trinity van hypercars – de Porsche 918 Spyder, McLaren P1 en Ferrari LaFerrari – tegen elkaar! Geen betere manier om het weekend te starten..

De Mexicaanse ondernemer/petrolhead Salomondrin heeft hem misschien net wat op snelheid gepakt met zijn eigenste vergelijking (inclusief de Bugatti Veyron en zijn persoonlijke Pagani Huayra) maar Harris kan toch net wat meer uitpakken met zijn journalistieke ervaringen en objectiviteit. Voor deze test trokken ze naar het Circuit van Portimao in Portugal, raar maar waar kreeg hij de ondersteuning van zowel Ferrari, McLaren als Porsche terwijl hij bij Michelin identiek rubber voor alle wagens zag.

Enkel en alleen qua vermogen moet de Ferrari LaFerrari (916 pk) de Porsche 918 Spyder (887 pk) en McLaren P1 (903 pk) tegenstanders overbluffen maar op een circuit spelen er veel meer factoren dan enkel het totaalvermogen, zeker wanneer er hybride hulpmotoren meespelen..

De werkweek op gepaste wijze afsluiten of het weekend goed inzetten, het kan met deze 55 minuten aan automotive pleasure.. Enjoy!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...