Renault Kangoo rolt 1.000.000 maal van de band

Renault Kangoo rolt 1.000.000 maal van de bandFeest in Noord-Frankrijk, de miljoenste Renault Kangoo (van de 2e generatie) werd recentelijk geproduceerd!

De Renault Kangoo is een praktische LCV – Leisure Activity Vehicle, oftewel een Ludospace – en gaat al mee sinds 1998. In 2007 zag de tweede generatie het levenslicht en deze werd in 2013 voorzien van een beperkte facelift. Naast een familiale uitvoering is er ook een variant voor zakelijk gebruik, beiden zijn te verkrijgen in drie versies: Kangoo Compact, Kangoo Express en Grand Kangoo. Voor de milieubewuste familieman is er sinds 2010 ook een elektrische Kangoo ZE uitvoering.

De Renault Kangoo wordt geproduceerd sinds dag 1 in Frankrijk naast de Trafic en Master. Het miljoenste exemplaar van de tweede generatie Kangoo is voorzien van een donkerblauwe koetswerkkleur en zal richting de Japanse markt gaan. Daar zijn ze behoorlijk enthousiast omtrent de Kangoo, net zoals in Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Lees hier onze rijtest met de Renault Kangoo 2013 1.5 dCi!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...