Autosalon Brussel 2016 Live: Renault (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2016 Live: Renault (Paleis 5)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Renault op het Autosalon van Brussel!

Op de kleurrijke – of was het nu toch psychedelische – stand van Renault ontdekken we heel wat interessante nieuwigheden. Zo krijgt de nieuwe Mégane een mooie prominente plaats met zijn strakke lijnenspel, technologisch interieur en zuinige motoren, met de Mégane GT hebben de Fransen ook een sportief alternatief voor wie niet kan wachten op een nieuwe Mégane RS. Ook de Talisman Berline is te bewonderen op de stand, wie goed zoekt – of het eens lief vraagt – kan op de Heizel ook de meer praktische Talisman Grandtour ontdekken die pas in mei zijn marktintroductie krijgt. Daarnaast is er ook nog de elektrisch Zoé die een aangedikt rijbereik van 240 km heeft en je gewoon thuis kan opladen aan een 230V stopcontact. Minder spiksplinternieuw is de nieuwe Kadjar die zich in het populaire crossover / compact SUV segment nestelt, hopelijk wordt het voor Renault een evengroot succes als met de kleinere Captur!

Lees hier enkele interessante Renault rijtesten

Renault Talisman
Renault Espace
Renault Twingo
Renault Zoé
Renault Clio RS
Renault Kangoo facelift
Renault Captur

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...