Preview: nieuwe Kia Sportage 2015

Preview: nieuwe Kia Sportage 2015Dé belangrijkste nieuwigheid in Frankfurt voor Kia wordt de gloednieuwe Sportage.

En om ons alvast wat warm te maken voor de nakende onthulling voorzien de Koreanen alvast even wat officieel beeldmateriaal. Daarop zien we al een duidelijk beeld van wat op de stand zal staan, gelukkig toch voorzien van vier onafhankelijke deuren en wat meer details. De grote neus zagen we al bij de nieuwe Sorento en Optima net zoals de vierdelige dagrijlichten.

Binnenin verwachten we een herkenbaar geheel met verbeterde materialen en hightech gadgets, iets wat we ook zagen bij de technisch gerelateerde Hyundai Tucson. Qua motoren zal de nieuwe generatie Kia Sportage het doen met efficiënte benzine- en dieselmotoren, op een hybride moet je nog niet direct hopen. De Belgische marktintroductie is voorzien voor het Autosalon van Brussel in januari!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...