Spyshots: extra snelle BMW X4 [M40i?]

Spyshots: extra snelle BMW X4 [M40i?]Test BMW hier een snelle X4 of mogen we dan toch hopen op een volwaardige X4M variant?

De komst van een X4 crossover in volwaardige M-livrei werd al enkele keren weggelachen door de heren uit München, al bewezen ze in het verleden dat meermaals ontkennen geen waterdicht bewijs is. Meer aannemelijker is een X4 die een M Performance kuur onderging, denk dus aan een agressievere voorbumper, bredere zijschorten, grote velgen en een dubbele uitlaat achteraan. Toevallig allemaal ook uiterlijke wijzigingen die we kunnen waarnemen op onderstaande foto’s van een stevig gecamoufleerde BMW X4.

Ook binnenin zou een extra sportieve X4 net dat tikkeltje extra hebben dankzij het doorgedreven gebruik van alcantara, koolstofvezel en chroom accenten. Motorisch zou er ook het een en ander wijzigen zonder echt te overdrijven. Momenteel is de zes-in-lijn xDrive35i met 306 pk en 400 Nm de krachtigste mogelijkheid voor de X4, een M40i – of welke naamgeving ze ook zouden verkiezen – zou daar een dertigtal paarden en wat Newtonmeters kunnen aan toevoegen.

Mocht dit toekomstig model aanslaan bij de vele enthousiastelingen van de Beierse autoconstructeur zal een volwaardige X4M misschien terug overwogen worden, eenzelfde kunstje met de xDrive35d dieselmotor lijkt dan ook niet geheel onlogisch.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...