Komt Ferrari met een LaFerrari Spider?

Ferrari LaFerrari SpiderVolgens de laatste geruchten komt er volgend jaar een dakloze Ferrari LaFerrari Spider!

De Ferrari LaFerrari is met slechts 499 exemplaren sowieso vrij exclusief te noemen. Zonder enige moeite hadden ze in Maranello het twee of driedubbele kunnen verkopen maar ze houden liever vast aan hun eigen verkoopsstrategie. Volgens insiders komt er volgend jaar een nieuwe kans voor wie naast een LaFerrari greep, zo zouden er 50 dakloze LaFerrari Spiders geproduceerd worden.

Het prijskaartje schommelde vorig jaar nog rond het miljoen euro, voor de Spider zou je dat bedrag minstens maal twee moeten doen. Daarmee kaapt hij zonder veel moeite de prijs van “Duurste Cabriolet” weg van de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Motorisch verwachten we dat de 6.3-liter V12 gewoon op post blijft met zijn elektrische KERS hulpbron, tezamen goed voor 963 pk en 900 Nm! Na de Ferrari LaFerrari Coupé en de trackminded XX variant zou er dus een 3e Spider variant in de pijplijn zitten, hopelijk vind er toch één exemplaar zijn weg richting Monaco of St Martens Latem!

Ferrari LaFerrari Spider

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...