Autosalon Geneve 2014 Live: Tuners

Autosalon Genève 2014 Live: Tuners
Uiteraard geen autosalon zonder tuners, tot spijt van wie het benijdt.

De tuners – of veredelaars in het betere jargon – kunnen natuurlijk niet ontbreken op een internationaal autosalon, net zoals een stevige portie hunks & babes. De ene tuner focust op prestatiegerichte aanpassingen, de andere voorziet interieurupgrades of een nieuwe bodykit en er zijn buitenbeentjes zoals Mansory en Brabus die volledig over-the-top gaan met hun creaties. We hebben voor jullie een klein overzicht samengesteld van wat de tuners weten te brengen op het Autosalon in Genève. Wie goed oplet kan de volgende trends terugvinden: tuners zijn tuk op Duitse wagens en de Range Rover Sport, koolstofvezel is nog steeds waanzinnig populair én turquoise past bijzonder goed op een Rolls Royce Wraith!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...