Autosalon Brussel 2014: Alfa Romeo Line-up

alfa 4c ring timeDe vele jaren wachten worden eindelijk beloond: met de spectaculaire 4C staat er eindelijk terug iets nieuws op de stand van Alfa Romeo op het Autosalon van Brussel!

En met die begeerlijke bolide moet het Alfa Romeo van welleer terugkomen met sportieve wagens in elk segment. In de komende jaren zouden we een sedan, een crossover, een nieuwe Spider en een vlaggenschip moeten krijgen maar het verleden leert ons dat we best gewoon gelukkig zijn met de Alfa Romeo 4C! Iedereen is bij deze verplicht om in Paleis 8 een bezoekje te brengen aan deze sublieme coupe, de kans is bovendien reëel dat we ooit nog een 4C Spider krijgen!

De verantwoordelijke voor de sportieve eigenheid is naast het aluminium frame de befaamde 1750 Turbo Benzina viercilinder die hier in staat is om 240 pk te genereren. Daarmee ben je in 4,5 seconden aan 100 km/u en loopt de naald door tot 258! Zowel op de openbare weg als het circuit kan je bijzonder veel plezier halen uit deze kleine Italiaan die gebouwd wordt bij de amici van Maserati! De eerste leveringen vonden alreeds plaats en de productie zit ook al een tijdje vol, al kan je misschien wel iets regelen op de Heizel.

Daarnaast werden de 2 andere wagens in het Alfa Romeo gamma ook opgefrist, de MiTo en Giulietta MY2014 kregen hun wereldpremière op de IAA in Frankfurt maar staan nu in vol ornaat te bezichtigen op het Autosalon van Brussel. Voor beide wagens werd het lijnenspel wat strakker getrokken en kreeg de voor- en achterbumper een lichte aanpassing, de grootste wijzigingen vinden we echter binnenin. Naast een vernieuwde navigatie- en multimediasysteem kregen alle zichtbare materialen ook een upgrade en kan je nog meer kiezen uit koetswerkkleuren, zetelbekledingen, motiefjes en dergelijke! Om dit heugelijk feit te vieren komen beiden wagens in een aantrekkelijk Veloce en Tributo serie naar Brussel om zo hopelijk nog meer kooplustigen te overtuigen en daarmee onze wegen wat minder saai te maken met hun Italiaanse looks.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...