Gelekt: BMW X6 M Design Edition

BMW X6 M Design EditionBMW komt volgens de onderstaande gelekte foto’s duidelijk met een speciale editie van de X6 M.

De BMW X6 M gaat ondertussen al een tijdje mee. Hoewel hij ook profiteerde van de facelift een tijdje terug, stond hij toen wat in de schaduw van de X6 M50d die tegelijkertijd met deze modelopfrissing gelanceerd werd. Tijd dus om het échte M-geweld nog eens extra in de kijker te zetten met een speciale editie: de X6 M Design Edition. Slechts 100 stuks zullen het levenslicht zien.

De X6 M Design Edition onderscheidt zich door een koolstofvezel splitter vooraan, glanzend zwarte accenten en enorme 21-inch lichtmetalen jetsers. Achteraan werd een kleine spoilerlip gemonteerd op de kofferklep en aan de zijkant zien we duidelijk M stickermateriaal. Binnenin wordt dan weer de luxueuze kaart getrokken met Merino-leder, contrasterende stiksels en een tweekleurig dashboard. Pianolak en een genummerde badge zorgen voor de finale afwerking.

Onder de motorkap verwachten we niet echt wijzigingen, maar we kunnen altijd blijven dromen. Niet dat de X6 M een paard tekort komt: de geblazen 4.4-liter V8 levert maar liefst 555 pk en een koppel van 680 Nm. Met de standaard vierwielaandrijving sprint de kolossale SAV van 0-100 km/u in slechts 4,7 seconden, terwijl de topsnelheid elektronisch begrensd is op 250 km/u. Prijzen zijn nog niet gekend, maar de wagen zou reeds volgende maand gelanceerd worden. (Via: Bimmer Today)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...