Laatste BMW M3 Coupe is voor Belgie!

Laatste BMW M3 Coupe is voor Belgie - BMW Verstraete
Na bijna 40.000 exemplaren is het over en uit voor de BMW M3 Coupé, het allerlaatste exemplaar komt gelukkig wél naar België!

Bij BMW Verstraeten in Lochristi werd deze week de allerlaatste geproduceerde M3 Coupé geleverd in een opmerkelijke Fire Orange kleurstelling mét handbak. Aangezien de opvolger door het leven zal gaan als M4 Coupé heeft de gelukkige eigenaar misschien wel de allerlaatste M3 Coupé ooit. De productie van de M3 Sedan was al een tijdje stilgelegd en klopt af op een kleine 10.000 stuks, de M3 Cabriolet blijft nog tot september van de band rollen in München. Maar haast je vooral niet richting je BMW dealer, de orderboeken zijn al gesloten voor deze dakloze variant.

Welke carrosserievariant je ook koos, qua krachtbron kreeg je altijd een heerlijke vierliter V8 met 420 pk en 400 Nm koppel. Daarmee kon je binnen de 5 tellen voorbij de 100 km/u geraken en de pretbegrenzer grijpt pas in bij 250 km/u. Hiermee had je een bijzonder praktische daily driver waarmee je jezelf ook op het circuit kon bewijzen. Met een prijskaartje rond de €74.000 viel de prijs ook nog vrij goed mee, al zal je serieus je best moeten doen om het opgegeven verbruik van 12,2 liter benzine te halen. (Via M3post)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...