Bestellen maar: Ferrari 458 Monte Carlo

Ferrari 458 Monte Carlo
Volgens insiders zijn de orderboeken opengegaan voor de hardcore variant van de Ferrari 458 Italia.

De 458 Italia werd eind 2009 voorgesteld en dat is ondertussen al een tijdje geleden. Vorig jaar kregen we nog de beeldschone 458 Spider, maar nu wordt het toch tijd om naar buiten te komen met een hardcore variant. Deze sportiefste 458 zou volgens insiders luisteren naar de naam Monte Carlo. Of het zo ook zal wezen, blijft nog koffiedik kijken. Sowieso mogen we beperkte wijzigingen verwachten aan de buitenzijde, al zal voornamelijk het motorblok worden aangepast.

De performance varianten focussen zich steevast meer op het prestatievlak ten nadele van comfort. An sich lijkt dat een rare gedachtevorm, al heeft een trouw klantenbestand altijd oor voor een Ferrari voor op het circuit. Verwacht voor de 458 Monte Carlo ook een prachtig brutale soundtrack, zijn voorgangers zoals de 360 Challenge Stradale, 430 Scuderia en 599 GTO scoorden hier ook veel punten mee.

Ergens dit jaar zal Ferrari het doek van de krachtigste 458 halen, maar zoals we gewoon zijn van de heren uit Manarello wordt er bijna niets gecommuniceerd over een onthulling. Gelukkig zijn er vermogende klanten die graag hun informatie delen, al weten we niets over een prijsindicatie. De 430 Scuderia kreeg je pas na het betalen van €213.456, zijn opvolger zal vermoedelijk iets hoger geprijsd worden. (Via: TS)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...