Preview: Alfa Romeo 4C Roadster

alfa romeo 4C Roadster
Alhoewel Alfa Romeo hun 4C vorige week nog in Genève onthulde, komen de Italianen reeds met meer lekkers.

Er komt geen volledig nieuw model, maar er zijn wel drie extra varianten van de 4C op komst. Zo zullen we binnenkort naast de Coupé ook een Roadster, Racing en Stradale te zien krijgen. De Italianen bevestigden met officiële woorden en wij ontvingen met open armen. Alle vier de versies zullen gelimiteerd worden op 2.000 felbegeerde modellen.

De Roadster komt waarschijnlijk als eerste en is niet te verwachten voor september, wanneer hij allicht in Frankfurt wordt getoond. Geen start vanaf nul, maar gewoon een soft-top op de coupé geplaatst. Dit zal opnieuw een carrosserie uit carbon en een gewicht rond de 850 kg betekenen. Voorlopig nog geen nieuwe motorisaties, maar de klassieke vier-cilinder 1.750 cc motor met 240 pk, gekoppeld aan een TCT, die de kracht naar het achterste rubber stuurt. Voorlopig ook nog geen details over de Racing of Stradale.

Alfa Romeo 4C Roadster

(renders via TopSpeed en gmotors)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...