Autosalon Geneve 2013 Live: Renault

Autosalon Geneve 2013 - Renault
Renault pakt groots uit in Genève en toont naast haar nieuwe crossover, de Renault Captur, ook nog de Scénic XMOD.

De Renault Captur moet een antwoord bieden op alle compacte crossovers van concurrenten als Hyundai en Kia en concullega’s als Nissan. Bovendien heeft ook Peugeot een gelijkaardig model in de pijplijn zitten. Renault is dus geen seconde te laat met deze nieuwe Captur. De wagen erft behoorlijk wat van zijn kleine broertje, de Renault Clio. Het interieur en het platform werden bijvoorbeeld door de Clio gedoneerd. De wagen onderscheidt zich door zijn uiterlijk en zijn koetswerk in 2 verschillende kleuren.

De Renault Scénic XMOD doet dan weer denken aan de Scénic 4×4 van weleer die destijds maar matige successen wist te boeken. Maar intussen is er veel veranderd, wie weet verovert de XMOD nu een groter marktaandeel. Verder vinden we ook de Scénic en Grand Scénic op de stand terug. Zij ondergingen een lichte facelift. Liefhebbers van de betere hot hatch komen aan hun trekken bij alles waar er “RS” achter staat. In de aanbieding: Twingo, Clio en Mégane.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...