Skoda Rapid komt ook als hatchback

Skoda Rapid Hatchback
De Skoda Rapid is in al zijn varianten een model dat de oorspronkelijke kernwaarden van Skoda verdedigt, Simply Clever!

Na de recente lancering van de Rapid bevestigd Skoda nu dat er een vijfdeurs variant van zijn prijsvechter zal komen. Volgens velen om grotere volumes te draaien, altijd interessant om de prijs te drukken per geproduceerd exemplaar. Het leek ons sterk dat de vierdeurs variant in onze contreien buitengewoon goed ging verkopen, desondanks zijn oprechte kwaliteiten.

Een hatchback heeft hier gewoon meer appeal dan een suffe sedan, die spreekt meer Aziatische en Oost-Europese kopers aan. Een ruimtewonder zou de hatchback nog steeds moeten zijn, als je weet dat de vierdeurs variant al meer bagage kan slikken dan een BMW 3-reeks Touring. De Rapid in vierdeurs uitvoering maakt zijn opwachting op het salon van Parijs in September, op de Hatchback wordt het iets langer wachten. (Impressie via: Carscoop)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...