Gespot: BMW M135i

BMW M135i Gespot
De langverwachte BMW M135i is op komst, een eerste prototype werd in Duitsland gespot.

BMW wil graag zijn M Performance modelgamma uitbreiden, na de BMW M550d, X5 M50d en X6 M50d zal het merk met een extra sportieve BMW 1-Reeks volgen: de BMW M135i. De M135i zal vermoedelijk vanaf deze herfst bij de dealers staan en zal meteen als driedeurs en als vijfdeurs beschikbaar zijn, naast een versie met achterwielaandrijving zou tegen het einde van het jaar ook een versie met xDrive vierwielaandrijving volgen.

Het gefotografeerde prototype kreeg de voor de 1-Reeks M Coupé kenmerkende Oranje koetswerkkleur mee, verder was BMW vrij zuinig met de camouflage. De voor- en achterbumper zijn volledig zichtbaar en tonen extra sportieve details. Zo vallen er vooraan grotere luchtinlaten te bemerken en vinden we achteraan twee uitlaatpijpen en een diffuser verwerkt in de grijze onderbumper. Op de flank zien we nog wat camouflage, vermoedelijk omdat het merk daar wat lijnen heeft aangepast. Verdere details zijn de mat zwart afgewerkte zijspiegels, een leuk detail die het model moet helpen onderscheiden van zijn minder potente broers. Onder de motorkap vinden we naar alle waarschijnlijkheid een 3-liter zes-in-lijn turbomotor met 320 pk. De onthulling van het model is gepland voor het autosalon van Genève. (Via: Bimmertoday)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...