BMW M3 DTM in Castrol EDGE livery

BMW M3 DTM Castrol EDGE
Mat zwart, M Performance, maar ook de Castrol EDGE livery staat de nieuwe M3 DTM uitstekend.

Binnen 86 dagen zal BMW met 6 wagens aan de start staan van het nieuwe DTM-seizoen. Een mat zwart exemplaar zagen we reeds alsook een M3 DTM in de klassieke M Performance livery, maar nu is het tijd voor een vleugje Castrol EDGE. Volgens BMW Motorsport directeur Jens Marquardt stond een samenwerkingsverband met Aral Ultimate en Castrol EDGE in de sterren geschreven, het zijn immers beiden topmerken als BMW en hebben de autobouwer reeds vele successen gebracht. Voor nieuwsgierigen: de nieuwe M3 DTM ontwikkelt 480 pk uit een dikke V8, goed voor een sprint van 0-100 km/u om en bij de drie seconden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...