Jaguar XF Estate komt eraan!

Jaguar XF Estate
Geruchten over de Jaguar XF Estate doen al langer de ronde. Nu lijken ze eindelijk bevestigd!

De Jaguar XF Estate zal gebaseerd zijn op de facelift van de Jaguar XF en zal, zoals de naam het al doet vermoeden, over een grotere koffer beschikken dan de huidige Jaguar XF. Daarmee zou Jaguar in de toekomst een concurrent kunnen bieden voor de BMW 5-Reeks Touring, de Audi A6 Avant en de Mercedes E-Klasse Estate.

Onder de motorkap verwachten we geen grote verrassingen. De instapmotor zou een 2.2 liter grote dieselmotor worden met zo’n 190 pk. Verder in het gamma vinden we nog een 3.0 liter grote V6-motor met 275 pk. Benzineliefhebbers moeten kiezen voor een 385 pk sterke en 5.0 liter grote V8-motor. Of er een XF-R Estate komt met 510 pk, is nog niet duidelijk. (via WCF en TC)

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XF.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XFR.

Jaguar XF Estate

Jaguar XF Estate

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...