Preview: BMW op het Autosalon van Frankfurt

BMW M5 Concept
Volgens het Duitse automagazine Auto Motor und Sport zal BMW in Frankfurt vier premières brengen.

De BMW-fanboys kunnen alvast uitkijken naar de real-life onthulling van de BMW M5 in Frankfurt, de wagen zal echter reeds op 21 juni zijn mediadebuut maken. De 555 pk krachtige zakensedan zal het de Audi RS6 en Mercedes E63 AMG moeilijk moeten maken. Maar dat zou niet het enige nieuws langs M-zijde zijn, BMW is namelijk van plan om een GTS versie te lanceren van de M3 Sedan. Deze lichtgewicht M3 Sedan zou omgedoopt worden tot M3 EVO en krijgt vermoedelijk 440 pk ter beschikking.

Verder is er ook de onthulling van de nieuwe BMW 1-Reeks, die als driedeurs en vijfdeurs op de markt gebracht zal worden. De opgefriste 1-Reeks zou aan de buitenkant een iets boller voorkomen krijgen en ook nieuwe koplampen herbergen. Binnenin zou het interieur opgewaardeerd worden terwijl ook het motorgamma wordt opgefrist. Verder wil BMW ook het eerste model van de BMW i-Reeks voorstellen: de BMW i3 Concept, een voorsmaakje voor de eerste elektrische BMW die in 2013 zijn opwachting maakt. Tijdens de Olympische spelen van 2012 in Londen zal een eerste vloot BMW i3’s ingezet worden als officiële wagen. De BMW i3 zou over 150 pk beschikken, een topsnelheid van 160 km/u bereiken en een actieradius van 257 km halen.

Preview BMW 1-Reeks 2012

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...