Verkoop Alfa Romeo stijgt met 22,1% in januari

Alfa Romeo Giulietta QV
De succesvolle lancering van de Giulietta heeft het merk geen windeieren gelegd, de verkoop steeg met 22% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Na een uitzonderlijk goed Salon van Brussel 2011, realiseert Alfa Romeo een heel mooi resultaat op het vlak van het aantal Belgische inschrijvingen voor de maand januari 2011. In totaal werden in België 520 voertuigen van het merk Alfa Romeo ingeschreven, goed voor een marktaandeel van 1%. Deze resultaten zijn in lijn met de vooropgestelde objectieven van het merk.

Ten opzichte van 2009 is de stijging nog sterker, tegenover de eerste maand van 2009 verkocht Alfa Romeo namelijk 55% meer in België. Deze sterke resultaten zijn te wijten aan de goede verkoopresultaten van de Alfa Romeo Giulietta. Zijn intrinsieke kwaliteiten van rijplezier en comfort weet zowel particuliere kopers als fleetklanten aan te trekken. Alfa Romeo verwacht het succes verder te zetten, onder andere dankzij de introductie van de TCT-automaat. Naast de Giulietta doet ook de MiTo het goed, deze is voortaan ook beschikbaar met TCT-automaat en kan uitgerust worden met een nieuwe 1.3 JTDm met een CO2-uitstoot van amper 95 g/km.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulietta QV
Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo MiTo TCT

Alfa Romeo Giulietta

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...