Nieuwe accessoires voor Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Accessoires
Er zijn nieuwe mogelijkheden om je Alfa Romeo Giulietta te personaliseren,  zo kan het dashboard en de versnellingspook worden aangepast.

Wie zijn Alfa Romeo Giulietta extra bijzonder wil maken heeft voortaan de mogelijkheid om allerlei extra accessoires te bestellen voor het model. Zo kan het dashboard uitgevoerd worden in allerlei kleuren zoals Ghiacco White, Blu Profondo, Carbon, en Aluminium. Daarnaast kan ook de versnellingspook gepersonaliseerd worden, en dit in Rosso Competizione, Carbon, Ghiacco White, Opaque Black en Blu Profondo. Als laatste kan je vanaf nu een TomTom integreren in de Giulietta, deze wordt in het boordsysteem geïntegreerd en kan dus onder andere via het stuurwiel bediend worden.

De kostprijzen voor deze accessoires zijn nog niet bekend, zo is nog niet bekend hoeveel de voorbereiding voor een TomTom navigatiesysteem precies kost en blijft het ook gissen hoeveel een bijzonder kleurtje op je versnellingspook kost. De prijzen voor de dashboardkleuren zijn wel al bekend, die variëren van 75 tot 100 euro. Meer info vind je ongetwijfeld bij je lokale Alfa dealer.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo Giulietta QV

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...