Impressie: BMW 1-Reeks M Coupe

BMW 1 Reeks M Coupé Rendering
De onthulling van de BMW 1-Reeks M Coupé komt dichterbij, vandaag kunnen we jullie een nieuwe impressiefoto tonen.

BMW houdt het publiek in spanning voor de onthulling van de kleinste M-telg op het autosalon van Parijs. Het aantal teasers valt al bijna niet meer op één hand te tellen, en de BMW fans wachten ongeduldig op een volgend tipje van de sluier. Bij Bimmerpost hebben ze alvast een impressiefoto gemaakt op basis van de laatste teaservideo. We zien een agressieve voorbumper, uitgeklopte wielkasten en gigantische velgen. Uit de laatste teaservideo konden we opmaken dat er achteraan plaats is voor een kofferspoiler en 4 uitlaatpijpen.

De BMW 1-Reeks M Coupé is ook uitgerust in een unieke oranje metallic lak, een kleur die we eerder ook al op de BMW M3 GTS zagen verschijnen. Er wordt algemeen aangenomen dat we onder de motorkap de motor zullen vinden uit de 135i, met in dit geval een vermogen van minstens 350 pk. De motor zal volgens bronnen enkel gekoppeld worden aan een manuele zesbak, er komt geen automaat. Dankzij verschillende ingrepen zal het gewicht daarnaast beneden de 1.500 kilogram gehouden worden. (Via: BMWBlog)

BMW 1 Reeks M Coupé Rendering

Deel dit bericht:

1 reactie op "Impressie: BMW 1-Reeks M Coupé"

  1. Kristof L 04-09-2010 om 11:24

    ’t ding zal vooruit gaan….
    Maar hoe oud is dit 1 model eigenlijk al?
    zouden ze niet beter een nieuw model lanceren en daar dan een M-versie van maken?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...