Alfa Romeo Milano komt niet naar Frankfurt

Alfa Romeo Milano Spyshots
De opvolger van de Alfa Romeo 147 zal niet in Frankfurt maar pas op het autosalon van Genève volgend jaar onthuld worden.

De honger naar de Alfa Romeo Milano is groot maar zal tijdens het autosalon van Frankfurt nog niet gestild worden. De Milano zal volgens Wim Willems, woordvoerder bij FGA België, pas op het autosalon van Genève voorgesteld worden aan de pers.

Op het autosalon van Frankfurt zal Alfa Romeo wel de MultiAir motoren introduceren, deze motoren beschikken over 10% meer vermogen en 15% meer koppel in vergelijking met traditionele motoren. De MultiAir motor verbruikt daarnaast 10% minder dan een traditionele benzinemotor, stoot 10% minder CO2 uit en ook de uitstoot van roetpartikels daalt met meer dan 40%.

Alfa Romeo Milano Spyshots

Deel dit bericht:

2 reacties op "Alfa Romeo Milano komt niet naar Frankfurt"

  1. Dries 01-09-2009 om 15:41

    spijtig toch!

  2. XliljeezyX 01-09-2009 om 16:15

    ja inderdaad, zo’n mooie auto! maar stiekem denk ik dat alfa nog wat meer 147’jes wil verkopen om zo nog net even extra geld binnen te halen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...