Teaser: Seat Ibiza ST

Teaser: Seat Ibiza ST
Seat komt binnenkort met de Ibiza ST, de stationwagon variant van de Seat Ibiza. Voor de nieuwsgierigen heeft Seat al voor een teasertje gezorgd.

De Ibiza ST zal het Ibiza gamma, dat uit een driedeurs en vierdeurs hatchback bestaat, vervolledigen. Onder de motorkap zullen twee diesels (80 & 90 pk) en drie benzines (70-102pk) te vinden zijn. Daarnaast zou ook nog een krachtigere motor speciaal voor de Ibiza ST op komst zijn.

Voor de opvulling van de Ibiza ST kan Seat eindeloos putten uit de rekken van Audi, de Ibiza ST krijgt optioneel een navigatiesysteem, een nieuw multifunctioneel communicatiesysteem met MP3 en Bluetooth en een zonnedak met zonnecellen die het ventilatiesysteem kunnen aandrijven, iets wat we al kennen van de Seat Exeo. (Via: MotorAuthority)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...