Geneve ’09: BMW Alpina B7

BMW Alpina B7 BITURBO
Alpina las op het autosalon van Genève BMW de les over hoe je een BMW M7 maakt.

Onder de motorkap vinden we een biturbo V8 die zorgt voor een vermogen van 507 pk en een maximaal koppel van 700 Nm tussen de 3000 en 4750 toeren per minuut. De B7 sprint van 0 naar 100 km/u in 4,7 seconden. Alpina zorgt ook voor een B7 met verlengde wielbasis: deze sprint naar 100 km/u in 4,8 seconden.

Aan de buitenkant zorgt de B7 niet voor verrassingen, de typische Alpina-elementen komen terug: meerspaaks velgen, een kofferlip, vier uitlaatpijpen twee aan twee en de lak is in Alpina blauw. Nu kunnen we allemaal stoppen met zagen over een BMW M7, want die komt er toch niet.

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

BMW Alpina B7 BiTurbo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...