Gelekt: Facelift Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159
De foto’s van de nieuwe Alfa 159 zijn gelekt op het internet en wij hebben toevallig ook een deel van de foto’s.

Zoals jullie wel weten zijn we nog volop bezig aan onze wallpapersectie, vandaag haalden we foto’s van de perssite van Alfa Romeo waar toevallig ook onbedoeld de foto’s van de nieuwe Alfa Romeo 159 bijzaten. De beheerder van de site had deze er per ongeluk te vroeg opgezet, de foto’s zijn ondertussen terug verwijderd.

Veel kunnen we nog niet zeggen over de facelift van de Alfa Romeo 159 omdat een officieel persbericht nog ontbreekt. We kunnen alvast wel al genieten van de foto’s die op het internet lekten. Wie de foto’s in grotere resolutie wil kan deze altijd op de wallpaperpagina’s downloaden.

Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159

Alfa Romeo 159

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...