Gespot: BMW X5 M?

bmw_x5
Niet alleen de BMW X6, maar ook de BMW X5 krijgt normaal een M-kuur. De eerste zagen we enkele dagen geleden, de X5 is vandaag aan de beurt!

Het is nog niet duidelijk of deze BMW X5 effectief een M-badge zal krijgen of door het leven zal moeten gaan als de xDrive50i, maar veel maakt dat niet uit, de prestaties liggen hoe dan ook hoog. Onder de motorkap ligt sowieso een 4.4 liter V8 die twee turbo’s opgeschroefd kreeg.

Bronnen van LeftLane zeggen dat het vermogen van die motor 407 pk bedraagt en op de eerstvolgende autoshow te zien zal zijn. Momenteel wordt de wagen getest in de warmte van enkele Amerikaanse bergwegen. Mocht het zijn dat de BMW X5 hier toch een BMW X5 M zal worden, dan zal BMW allicht meer dan 500 pk uit de 4.4 liter V8 moeten halen om de M-traditie in ere te houden.

(via LeftLaneNews)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gespot: BMW X5 M?"

  1. XliljeezyX 18-12-2008 om 22:14

    Lekker een V8 met een amerikaanse roffel!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...