Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti
Naast de Alfa MiTo had Alfa Romeo nog wat anders klaarstaan op het autosalon van Parijs, namelijk deze Alfa Romeo Brera Ti.

De Alfa Romeo Brera TI onderscheidt zich van de Alfa Romeo Brera met zijn stijvere veringen, 19″ wielen met velgen die afgeleid zijn van de Alfa Romeo 8C, remblokken van Brembo en TI logo’s zo goed als overal.

Aan de binnenkant zien we een hele hoop carbon, een hele hoop TI logo’s, aluminium pedalen, speciaal leder en de optie tot een lederen dashboard. De motoren die je kan kiezen zijn een 2.2 JTS motor met 185 pk of de 3.2l V6-motor.

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Alfa Romeo Brera Ti

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...