Kies ditmaal het logo voor de Alfa Romeo Mi.To

Alfa Mito logo
Alfa Romeo kan blijkbaar zelf geen beslissingen nemen, want alweer doet het beroep op het grote publiek. Ditmaal kan je het toekomstige logo van de MiTo kiezen en de resultaten tonen duidelijk wat Alfa-liefhebbers willen.

Eerst hield Alfa Romeo een wedstrijd die de naam van de nieuwe Alfa Romeo moest bepalen. De uitkomst bleek Furiosa te zijn, wat op zich geen slechte naam is, vind ik, al hadden de beslissingnemers bij Alfa Romeo daar een ander idee over.

We kregen de wagen een paar keer te zien, onder andere in de vorm van spyshots. En ook al had het ding nog geen naam, toch maakte Alfa Romeo al enkele teasers over in de richting van de pers.

Uiteindelijk hadden ze daar bij Alfa Romeo dan toch een naam gevonden voor hun nieuwe hatchback. Die naam was Mi.To, wat een samentrekking is van de twee eerste letters van de steden Milaan en Torino. Enkele momenten later werden we gezegend met een video van deze nieuwe wagen, nu blijkt het enkel nog wachten op het logo en natuurlijk de verkoop, die gepland is rond september.

Alfa Romeo kennende zou het natuurlijk ook kunnen dat ze een poll online zetten om te weten te komen wanneer je deze auto wil kopen. Leve de stem van het volk! Of toch ook niet. Stemmen voor het logo kan trouwens hier!

Nog wat foto’s:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...