Spyshots: Alfa Romeo Junior

Spyshots: Alfa Romeo Junior
De Alfa Romeo Junior werd deze week gespot tijdens wintertesten in Noord-Scandinavië. Voor het eerst krijgen we het interieur te zien.

We hebben reeds meerdere spyshots op jullie losgelaten en Alfa Romeo heeft zelf ook voor de nodige teasers gezorgd. De hype rond de toekomstige kleine Alfa lijkt meer en meer op te laaien. Normaal was de voorstelling van het model gepland voor het autosalon van Genève maar dit werd uitgesteld. De Alfa Junior moet normaal tegen de herfst van dit jaar in de toonzalen staan maar de marktintroductie zal hoogst waarschijnlijk met enkele maanden opschuiven.

De Alfa Romeo Junior moet de strijd aan gaan met de Fiat 500, de MINI Cooper en de Audi A1. Het model is gedeeltelijk gebaseerd op de Fiat Punto maar zal dankzij Alfa tot een nog spannendere wagen gevormd worden. Onder de motorkap krijgen we de keuze tussen een 120 en een 227 pk sterke benzinemotor en daarenboven biedt Alfa nog enkele krachtige dieselmotoren. De Junior is een stuk korter dan de Alfa 149 en wordt dus ongetwijfeld een hippe en sportieve hatchback voor de stad.

Spyshots (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Alfa Romeo Junior

Spyshots: Alfa Romeo Junior

Spyshots: Alfa Romeo Junior

Spyshots: Alfa Romeo Junior

Spyshots: Alfa Romeo Junior

Spyshots: Alfa Romeo Junior

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Alfa Romeo Junior"

  1. bp 02-03-2008 om 23:24

    lijkt een leuk bakje

Reageer

Reactie aan het plaatsen...