Hamann BMW X5

Hamann Flash BMW X5
Wat BMW’s M-divisie zelf niet doet doet Hamann wel, de X5 van een extra sportieve trim voorzien en de motorconfiguratie herbekijken.

Hamann heeft aan de buitenkant gezorgd voor de keuze uit verschillende nieuwe velgen, grotere wielkassen, een achterspoiler en vier uitlaten gecombineerd met een diffuser. Het interieur is volledig aanpasbaar naar de wensen van de klant. Hamann zorgt onder andere voor een afwerking in Alcantara leer en carbon, nieuwe ‘sport-style’ pedalen en allerlei andere extra’s zoals TV/DVD en zelfs Playstation.

Hamann heeft zich natuurlijk vooral gericht op het motorisch gedeelte van de wagen. Het tuningbedrijf heeft voor zowat elk motortype een upgrade klaarstaan. De topmotor van de X5, de 4.8i V8 zorgt normaal voor 355 pk maar dankzij Hamann komt dit nu op 373 pk (+18 pk). De 3.0si krijgt een vermogen van 285 pk en 355 Nm koppel. Ook dieselaars krijgen bij Hamann aandacht, de 3.0sd wordt van 286 pk naar 320 pk en 660 Nm koppel opgedreven, als laatste zorgt de 3.0d na een kuur bij Hamann voor 265 pk en 600 Nm koppel.

Hoeveel je voor een ‘X5 vitaminenkuur’ bij Hamann moet betalen hangt vooral af van je wensen en je motortype.

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Hamann Flash BMW X5

Deel dit bericht:

1 reactie op "Hamann BMW X5"

  1. paul 22-02-2008 om 12:07

    sjoo doe mij die maar! en dan met zwarte velgen!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...