Spyshots: BMW Z4 2009

BMW Z4 2009
BMW werkt aan een nieuwe Z4, we zagen eerder al spyshots waaruit we konden opmaken dat de Z4 met een hardtop uitgerust zal worden en de eerste impressiefoto toonde ons een scherpe neus.

Deze week werden spyshots genomen op de Nurburgring waar de Z4 zorgvuldig wordt getest. Op deze foto’s is duidelijk te zien dat de impressiefoto wel eens gelijk zou kunnen hebben. De neus heeft in ieder geval dezelfde structuur als op de impressiefoto. De voorkant is gebaseerd op het prachtige BMW CS concept en past naadloos op de Z4.

Door de ducktape is er verder nog weinig te zien van de Z4, de nieuwe spyshots bevestigen wel opnieuw dat de nieuwe BMW Z4 uitgerust zal worden met een hardtop en daardoor dichter zal aansluiten bij de Mercedes SLK. De Z4 wordt verwacht tegen 2009.

bmw_z4_2009_spyshots_1.jpg

bmw_z4_2009_spyshots_2.jpg

bmw_z4_2009_spyshots_3.jpg

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...